Poznate cijene sezonskih ulaznica FK Sarajevo

U prodaji od srijede

Poznate cijene sezonskih ulaznica FK Sarajevo

Edmir Škorić

Od srijede, 1. jula, u prodaji su sezonske ulaznice za domaće utakmice FK Sarajevo u sklopu BH Telecom Premijer lige BiH.

“Izaberi svoju šampionsku tribinu”, poručuju iz FK Sarajevo putem službene web stranice, te navode cijene sezonskih ulaznica po tribinama:

- Tribina “Sjever - Vedran Puljić” - 30 KM
- Tribina “Istok” - 70 KM
- Tribina “Zapad” - 90 KM
- Tribina “Zapad Galerija” - 200 KM
- Tribina “BORDO VIP” - 400 KM

Uz navedene cijene uračunat je PDV, a penzioneri i invalidi imaju pravo na popust od 50 posto na sve cijene sezonskih ulaznica.

Sezonske ulaznice mogu kupiti isključivo aktivni članovi FK Sarajevo, a iste mogu da kupe u klupskim prostorijama, u odjelu za članstvo, svakim radnim danom od 9 do 16 satim te naručiti u oba Bordo Fan Shopa.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Više inforamcija možete pronaći na službenoj klupskoj stranici.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti