Uščuplić: Zadovoljan sam, veseli me ovakva igra

Nakon pobjede u Jelahu

Uščuplić: Zadovoljan sam, veseli me ovakva igra

Midhat Šljivak

Fudbaleri Sarajeva savladali su danas u prijateljskom meču Borac u Jelahu (5:0), a trener aktuelnog šampiona BiH Dženan Uščuplić je jako zadovoljan prikazanim na terenu.

"Možemo biti zadovoljni ovom utakmicom. Došli smo u Jelah nakon teških bazičnih priprema i zadovoljan sam pobjedom. Veseli me što je veliki broj navijača došao da nas vidi danas", rekao je nakon meča trener Sarajeva Dženan Uščuplić.

Trener Bordo tima zadovoljan je igrom novih fudbalera. Posebno mu je drago što se Mehmed Alispahić polako vraća u pravu formu. 

"Što se tiče novih igrača, korektno su odradili ovu utakmicu. Moram posebno istaći Mehmeda Alispahića. Veseli me njegova velika želja i nadam se da će se vratiti u formu koju je imao prije nekoliko sezona", istakao je nakon meča u Jelahu Dženan Uščuplić.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.