Poznate cijene ulaznica za utakmice protiv Finske i Italije

800 ulaznica za utakmicu u Tampereu i 2.099 u Torinu

Poznate cijene ulaznica za utakmice protiv Finske i Italije

Fudbalska reprezentacija BiH kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, koje će se održati 2020. godine, nastavlja sljedećeg mjeseca.

Zmajevi su u prve dvije utakmice osvojili četiri boda i trenutno se u grupi J nalazi na trećem mjestu, a pohod na Euro nastavit će u junu, kada ih čekaju dueli sa Finskom i Italijom.

Shodno ranijem dogovoru N/FSBiH s asocijacijama pomenute dvije zemlje, iz krovne kuće bh. fudbala objavili su saopštenje koje se tiče informacija oko ulaznica i ostalih procedura.

Kako je navedeno, za navijače BiH u Finskoj je rezervisano 800 ulaznica za gostujući sektor stadiona „Tampere“, a cijena jedne ulaznice je 28 eura. Fudbalska asocijacija Finske neće vršiti prodaju ulaznica za navijače BiH, te je N/FSBiH jedini ovlašten i nadležan za ovu aktivnost.

Kada je u pitanju susret s Italijom, za utakmicu u Torinu je za bh. navijače rezervisano 2.099 ulaznica za gostujući sektor stadiona FC Juventus. Cijena pojedinačne ulaznice je 20 eura, a jedini ovlašten i nadležan za prodaju je N/FSBiH.

Zainteresovani pojedinci i organizovane grupe mogu dostaviti svoje prijave za određeni broj ulaznica, najkasnije do 20.05.2019. godine do 24:00 sata, putem e-mail adresa: [email protected] i [email protected].

Pojedinačno se može aplicirati za najviše 2 (dvije) ulaznice, uz dostavljanje fotokopije identifikacionih dokumenata (pasoša) svih aplikanata, sa adresom prebivališta i datumom rođenja. Organizovana grupa može aplicirati za više od dvije ulaznice, s tim što putem maila treba dostaviti fotokopiju identifikacionih dokumenata (pasoša) svih navijača/putnika sa datumima rođenja i mjestom prebivališta, kao i informacijama o načinu putovanja i eventualnom smještaju u Finskoj, odnosno Italiji.

U skladu sa odredbama italijanskog zakona na svakoj ulaznici mora nalaziti ime i prezime, datum rođenja, mjesto rođenja i nacionalnost donosioca iste. Provjerom ličnih dokumenata na ulazu stadiona će biti izvršena identifikacija donosioca ulaznice sa napisanim podacima. Ulaznica nije prenosiva. Ako podaci sa ulaznice i ličnih dokumenata ne budu identični ulaznica nije važeća, donosilac karte neće moći ući na stadion.

Podsjetimo, Zmajevi će utakmicu s Finskom odigrati 8. juna, dok je duel s Italijom na rasporedu tri dana kasnije.

Top Komentari

teddy sheringham
Kupljeno! Idemo u Finsku! Idemo u Italiju!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi