Poznati dobitnici ulaznica za meč Sarajevo - Radnik

Za utakmicu 24. kola Premijer lige BiH

Poznati dobitnici ulaznica za meč Sarajevo - Radnik

Endin Čaušević

Portal SportSport.ba u saradnji sa FK Sarajevo nagradio je vjerne čitatelje sa četiri utakmice.

Aktuelni prvak Bosne i Hercegovine, ekipa Sarajeva, sutra na domaćem terenu igra utakmicu 24. kola Premijer lige BiH protiv Radnika iz Bijeljine.

SportSport.ba i FK Sarajevo za ovu utakmicu nagradili su četiri čitatelja sa po jednom ulaznicom. Nagradno pitanje bilo je: Koliko je glasio rezultat utakmice Borac - Sarajevo u prošlom kolu? Tačan odgovor bio je 0:1.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ulaznice su dobili Tarik Šatara, Almedin Klino, Amina Kapetanović i Nejra Softić, a iste mogu preuzeti od 15 sati u prostorijama naše redakcije na Obali Maka Dizdara br. 5. Možete nas kontaktirati na broj telefona: 033/217-276.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi