Poznati komentator od Messija tražio dres, a Argentinac ga šokirao objavom

Ray Hudson se oglasio na Twitteru

Poznati komentator od Messija tražio dres, a Argentinac ga šokirao objavom

Endin Čaušević

Poznati komentator Ray Hudson ne krije da je veliki fan Lionela Messija, a komentari na igru argentinskog fudbalera će se zauvijek pamtiti.

Hudson radi za BeIN Sport i mnogi jedva čekaju utakmice Barcelone jer ih ovaj komentator svaki put sve više oduševi. Zanimljivo da on prenosi mečeve na kojima igrač Lionel Messi već desetak godina, ali da nema njegov dres.

Fanovi ovog komentatora prije nekoliko dana pokrenuli su zanimljivu peticiju na Twitteru i poručili da Hudson jednostavno mora dobiti potpisan dres od Lionela Messija.

Nakon toga oglasio se čak i Hudson koji je samo kratko poručio "Leo, poslušaj šta ti ljudi govore". Ipak, sigurno nije ni mogao zamisliti da će dobiti odgovor samo nekoliko sati kasnije.

Naime, nakon svega oglasio se zvanično profil igrača Barcelone pod nazivom "Team Messi", te su otkrili da je dres za Hudsona već sprema. "Leo nikada ne razočara. Za tebe, Ray Hudson", pisalo je uz fotografiju.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Hudson je na kraju ponovo pisao na Twitteru, ali je objavio samo "smajlije" kojima je pokazao da je u velikom šoku.

Top Komentari

hame
i vi ste poceli sa ovim *ickastim naslovima kao kurir i ostala sranja
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi