Poznati parovi polufinala Kupa Srbije

Vojvodina protiv OFK Beograda

Poznati parovi polufinala Kupa Srbije

Edmir Škorić

Današnji žrijeb u Beogradu odlučio je da se u polufinalu Kupa Srbije sastaju Javor i Jagodina, odnosno Vojvodina i OFK Beograd.

Prve utakmice polufinala Kupa igrat će se 13. marta u Ivanjici i Novom Sadu, a uzvrati su na programu 17. aprila naredne godine.

 

Finale će se igrati 8. maja 2013. godine, a naknadno će biti određeno na kojem stadionu će se igrati. 

 

Dodajmo da je parove polufinala izvukao direkto Trenerske škole Fudbalskog saveza Srbije i bivši igrač Crvene zvezde Dušan Savić.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

 

Za Vojvodinu nastupaju bh. reprezentativac Miroslav Stevanović i mladi reperzentativac Nemanja Bilbija, dok Jagodinu trenira bivši trener Željezničara Simo Krunić, koji je jučer proglašen za najboljeg trenera u JSL nakon prvog dijela sezone. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.