Poznati parovi prvog kola nove sezone Prve lige FBiH
U hotelu Holiday održano je izvlačenje parova za novu sezonu Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine koja počinje za mjesec dana.

Sezona počinje 10. avgusta

Poznati parovi prvog kola nove sezone Prve lige FBiH

E. Čaušević, foto: S. Bošković

U hotelu Holiday održano je žrijebanje parova za novu sezonu Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine, a već se zna ko će igrati u prvom kolu koje je na rasporedu 10. avgusta.

Sigurno je da je pred nama još jedna nevjerovatna i uzbudljiva sezona Prve lige FBiH, a danas smo saznali raspored onoga što nas čeka narednih desetak mjeseci.

U novoj sezoni Prve lige FBiH takmiče se: Bratstvo Gračanica, Budućnost Banovići, Čapljina, Goražde, GOŠK Gabela, Igman Konjic, Jedinstvo Bihać, Metalleghe BSI Jajce, Olimpik Sarajevo, Orašje, Radnik Hadžići, Rudar Kakanj, Slaven Živinice, TOŠK Tešanj, Travnik i Zvijezda Gradačac.

Sve utakmice prvog kola na rasporedu su 10. avgusta, a sastaju se: Slaven - Olimpik, Travnik - Bratstvo, Goražde - Metalleghe, Čapljina - Budućnost, Orašje - Rudar Kakanj, Jedinstvo - Zvijezda, Radnik Hadžići - GOŠK i Igman - TOŠK.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

starmac
Hajmo Slaven.Udrite ih opet po guzici.
3 0
Mostar
Forza Tosk razmontirsjte ove olimpick...M.U.S.V.D.G Forza Velezzzz avanti Tosk
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi