Poznati potencijalni rivali Želje i Širokog u 3. pretkolu

Danas izvlačenje parova

Poznati potencijalni rivali Želje i Širokog u 3. pretkolu

E. Čaušević

Bh. klubovi Željezničar i Široki Brijeg sinoć su odigrali prve mečeve drugog pretkola Evropske lige.

Željezničar je pred domaćim navijačima odigrao utakmicu bez golova protiv švedskog AIK-a, dok je Široki ostvario veoma dobar rezultat na gostovanju protiv Aberdeena odigravši 1:1. Revanši se igraju sljedeći četvrtak nakon čega će biti poznati putnici u treće pretkolo.

Danas će se održati izvačenje parova za treće pretkolo, a poznato je u kojim grupama se nalaze naši timovi, odnosno protiv koga bi mogli igrati u slučaju plasmana u treće pretkolo.

Željo je u grupi 5 i ukoliko prođe AIK može igrati protiv Zenita, Brage, Marseillea, Freiburga, Siona ili pobjednika duela Rabotnički - Dinamo Minsk. S druge strane, Široki je u grupi 4 i u slučaju plasmana u treće pretkolo može se sastati sa Gentom, Spartom Prag, Maritimom, Evertonom ili pobjednicima duela Astra - Zire i Apollon Limasson - Zaria.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi