Poznati sastavi Grčke i Bosne i Hercegovine

Skibbe i Baždarević izabrali "ratnike" za meč

Poznati sastavi Grčke i Bosne i Hercegovine

E. Čaušević

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras igra meč kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo protiv selekcije Grčke.

Izabranike Mehmeda Baždarevića večeras očekuje važan meč u Pireju protiv Grčke, te nema sumnje da će na stadionu Olympiacosa biti paklena atmosfera. Naš tim gostovao je na ovom stadionu prije nekoliko godina kada smo igrali 0:0, a navijači BiH su pred današnji meč izjavili da vjeruju da bh. ekipa može do tri boda.

Do početka utakmice na Karaiskakis stadionu ostalo je nešto više od sat vremena, a selektori obje ekipe saopštili su sastave.

Grčka: Karnezis, Maniatis, Tzavellas, Papadopoulos, Fortounis, Mitroglu, Torosidis, Papastathopoulos, Mantalos, Stafylidis, Samaris.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Bosna i Hercegovina: Begović, Spahić, Kolašinac, Vranješ, Zukanović, Lulić, Jajalo, Pjanić, Hajrović, Ibišević, Džeko.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi