11

Komentari (11)

Asterix
Susic je bio u pravu sto zukanovica nije poveo na SP cisti dokaz da je rupa,covjek kada trci kao da vjezba brzo hodanje
Asterix
Dva igraca koja su prespora i nije mi jasno kako se nalaze na spisku repke su Zukanovic i Sunjic i to jos stubovi odbrane.Irci su bili vjetar za njih samo nas je cudo spasilo od poraza,a za maloga Civica mislim da je dobar igrac ali je totalno sada van forme.Ako se bude sa ovim sastavom igralo protiv Austrije neka nam je bog na pomoci opet.
Kiss
ovaj Čivić nije za reprezentaciju al nikako najslabija karika
Bosnia433
Pa dobro selektor će odgovarati za rezultat, ali ja se nemogu nikako smiriti da jebeni pink prenosi nas sam razočaran
Kiss
Dobar sastav,mislim da je Šehić bolji golman od Begovića
ZmajBosanski18
Pustite zutog neka bira koga hoce, uvijek sam govorio, bolje 11 lavova, nego 5 i 6 kokosi
Šaraf
Kakva daje naša je...
ZmajBosanski18
Ima oni sto gledaju nasu kroz genocidnu, pa kaljaju onu sto upravu Jesu i zive u njoj
Elmedin
Bolji igraci sjede na klupi od ovih nekih pretplacenih u pocetnoj postavi.Ko sve sastavlja prvih jedanaest?Zar selektor ne smije lupiti sakom od sto i reci jednom za sva vremena i menadzerima i inim sto se motaju oko reprezentacije radi svojih licnih interesa.da dok je on selektor ,on ce i sastavljati ko ce ili nece igrati u prvih 11.
DamirT
boljih od ovih nemamo,jedina zamjerka je sto nema Begovic i Hajrovic i sto mozda Krunic ili Prcic sjede na klupi umjesto Sarica
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.