Poznati su svi parovi play-offa Lige prvaka

Igraju se po dva meča

Poznati su svi parovi play-offa Lige prvaka

A. Čaušević
Teme:

U utorak i srijedu su igrani mečevi 3. pretkola Lige prvaka nakon kojih su postali poznati svi parovi play-offa za grupnu fazu.

UEFA je još 1. septembra obavila žrijeb potencijalnih parova posljednje runde kvalifikacija, a sada su poznati i konačni parovi.

Bh. javnosti će svakako biti najinteresantniji dvomeč Molde - Ferencvaros jer za prvaka Mađarske igraju Adnan Kovačević i Eldar Ćivić.

U stazi prvaka igrat će:

Slavia Praha - Midtjylland
Maccabi Tel-Aviv - Salzburg
Olympiacos - Omonia
Molde - Ferencváros

Staza dopravaka donosi dva duela:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Krasnodar - PAOK
Gent - Dynamo Kyiv

U play-offu će se igrati po dvije utakmice što je i logična odluka s obzirom na ulog. Prvi susreti su na programu 22. i 23. septembra, a revanš mečevi sedam dana kasnije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti