Poznati suci revanš utakmica polufinala Lige prvaka
Foto: EPA

Cakir u Madridu, Kuipers u Torinu

Poznati suci revanš utakmica polufinala Lige prvaka

U utorak i srijedu su na rasporedu revanš utakmice polufinala Lige prvaka, a UEFA je danas objavila imena sudaca koji će suditi mečeve u Torinu i Madridu.

Sutra je na rasporedu meč Juventusa i Monaca, na kojem će pravdu dijeliti Holanđanin Bjorn Kuipers. Ovaj sudac je Staroj dami nedavno sudio revanš protiv Barcelone na Nou Campu u četvrtfinalu Lige prvaka kada je rezultat bio 0:0.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Meč Atletica i Real Madrida će suditi turski sudac Cuneyt Cakir, koji je ove sezone Realu donio sreću na gostovanju u Napoliju gdje je kraljevski klub slavio sa 3:1.

Podsjetimo, Real Madrid i Juventus su već jednom nogom zakoračili u veliko finale Lige prvaka koje će se igrati u Cardiffu, jer su u prvim utakmicama ostvarili pobjede rezultatima 3:0, odnosno 2:0.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi