Poznati svi učesnici ovogodišnjeg Memorijala Galib Mujičić

Organizatori već sada zaslužuje pohvale

Poznati svi učesnici ovogodišnjeg Memorijala Galib Mujičić

Samir Mlaćo

I pored cjelokupne situacije sa pandemijom koronavirusa i ove godine će se održati Memorijalni nogometni turnir Galib Mujičić.

Turnir će se održati u Vitezu 25. i 26.07, a potvrđeno je učešće četiri ekipe: FK Vitez, FK Rudar Kakanj, NK Vis Simm Bau i NK Iskra Bugojno.

Prva utakmica je u u subotu 25.07, a sastat će se od 16:30 sati NK Iskra - FK Rudar Kakanj, dok u drugom polufinalnom meču igraju FK Vitez i NK Vis Simm Bau.

Susreti će biti odigrani na Gradskom stadionu u Vitezu uz posebne mjere zbog koronavirusa.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Organizatori će poduzeti sve kako bi epidemiloške mjere bile ispoštovane, a zaista zaslužuju sve pohvale što su u teškom vremenu i za bh. sport, te cijelokupno društvo pronašli snage, volje i mogućnosti da se memorijal ne prekine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi