Poznati termini utakmica 8. kola Premijer lige BiH

Osmo kolo BH Telecom Premijer lige BiH

Poznati termini utakmica 8. kola Premijer lige BiH

S. Mlaćo

U subotu i nedjelju igraju se utakmice osmog kola Premijer lige BiH.

Kolo će otvoriti Mladost  Doboj Kakanji Sloboda, na čijoj će klupi debitovati srbijanski stručnjak Slavko Petrović.

Od 16:30 u derbiju donjeg dijela tabele igraju Vitez i Čelik. Vitez ima katastrofalno otvaranje sezone, te će tražiti prvu pobjedu, dok je Čelik također u teškoj situaciji. Bodovi su prijeko potrebnji i jednima i drugima.

Derbi kola igra se na stadionu "Asim Ferhatović-Hase" gdje gostuje Široki Brijeg. Bordo tim je protiv slabašnog Viteža pružio dobru i efikasnu partiju, a Husref Musemić je debitovao pobjedom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U hercegovačkom derbiju u Gabeli u nedjelju s početkom u 16:30 sati u Gabeli igraju u GOŠK i Zrinjski, dok su od 19:30 sati planirani dueli Željezničara i Krupe, te Borca i Radnika.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi