4

Komentari (4)

Benjamingst
Citao danas da nije koronavirus a sad vi prenosite da jeste... Petkoviću se stanje pogoršalo u bolnici usled komplikacija sa čirom. Srpski 74-godišnji stručnjak, koji obavlja funkciju u Stručnoj komisiji FSS, izgubio je mnogo krvi i trenutno je na respiratoru.
GuiliDamou
Pa moraju nas malo prepast, mislim dodatno isprepadat, mislim, portalima realno najvise odgovara da samo sjedis kuci i da klikas po internetu, logicno... Zasto ne napisete podatak koliko je osoba iz sporta imalo komplikacije ili nedaj Boze umrlo od korona virusa, ali da to potkrijepite cinjenicama, a ne ovako da sirite dezinformacije i lazete! Sram da vas bude!
Benjamingst
@GuiliDamou medije iz Srbije nisu nigdje spomenili Covid19 samo ss... ba.
Znaci covjek kad ozdravi moze komotno da tuzi ss... ba za laz!!!
GuiliDamou
@Benjamingst treba mail pustit srpskim portalima da vide kako ss.ba zna sto oni ne znaju :)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.