Poznato koliko navijača FK Sarajevo stiže na stadion Rođeni

Derbi starih rivala u subotu

Poznato koliko navijača FK Sarajevo stiže na stadion Rođeni

A. Čaušević

Stadion Rođeni će biti poprište jednog od dva sarajevsko-hercegovačka okršaja u 17. kolu Premijer lige BiH. 

Nakon što je okončana reprezentativna pauza premijerligaši će na terene u subotu, a u centru pažnje će biti duel FK Velež - FK Sarajevo.

Početak susreta zakazan je za 13 sati, a sa tribine rezervisane za gostujuće navijače utakmicu će posmatrati 200 pristalica Bordo tima.

Naime, toliko iznosi maksimalni kapacitet za gostujuću tribinu, a navijači FK Sarajevo će svoje ulaznice plaćati po cijeni od 4 KM. Prodaju ulaznica za navijače koji dolaze organizovano na sebe je preuzeo sarajevski klub.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, navijači Sarajeva će moći kupiti ulaznice i za ostale tribine, ali u privatnom aranžmanu. Ulaznice su u prodaji od jučer, a na dan utakmice prodavat će se isključio na stadionu Rođeni.

U prvom dijelu sezone na stadionu Asim Ferhatović Hase uspješniji su bili domaći. Izabranici Husrefa Musemića su slavili poslije preokreta sa 2:1.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Dena33
Dobro nam dosli prijatelji iz Fk Sarajevo. Bujrum na bilo koju tribinu, ne samo na gostujucu. Kao i uvijek dosad. Vi zasluzujete postovanje jer ste jedini od klubova sa bh predznakom koji razumije i postuje ono kroz sta smo mi prosli od 92.pa na ovamo.....
20 2
bugx
jebalo vas Sarajevo i lizanje sa njima....
2 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi