Poznato lice stiže u Real Madrid
(Foto: EPA)

Pepe Reina novi golman Kraljeva?

Poznato lice stiže u Real Madrid

M. Šljivak

Keylor Navas zatražio je transfer iz Real Madrida, a Kraljevi već uveliko traže njegovu zamjenu.

Nekoliko imena se povezuje sa dolaskom na Santiago Bernabez, a glavni kandidati su Antonio Mirante iz Rome i Pepe Reina iz Milana.

Upravo je 36-godišnji Reina najozbiljniji kandidat za dolazak u Madrid. On trenutno u Milanu ima ulogu rezerve Gigiju Donnarummi i njegov dolazak je najlakše ostvariv.

Rossoneri mu neće praviti probleme oko eventualnog odlaska i očekuje se da bi on veoma brzo mogao završiti transfer u Real.

Reina je karijeru počeo u najvećem rivalu Barceloni. Nakon što nije dobio pravu šansu na golu, otišao je u Villarreal, a zatim i u Liverpool, gdje je proveo osam godina.

Četiri sezone je još proveo u Napoliju, jednu u Bayernu, da bi prošle sezone stigao u Milan kao zamjena za Donnarummu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Veliku karijeru bi sada mogao krunisati potpisom i za Real, gdje bi također imao ulogu rezerve prvom golmanu Thibautu Courtoisu.

Pored Reine i Mirantea sa Realom se još povezuju Danijel Subašić i Marteen Stekelenburg.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

GaazziiJAAA
Sto LIK uze KEŠA NA FORU kao rezerva...Prvo u Barseloni, pa Bayernu, pa u Milanu...mozda REAL..ljubi MENAGERA DRUZE..
3 0
ArminA
Real ce prije povuci golmana sa pozajmice nego dovesti jednog koji je pred zalaskom karijere. Lunin je odlican golman i cim bude prilike bice on u prvom timu Reala.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi