Nezadovoljan suđenjem

Poznato šta je Mehmed Janjoš poručio sudiji Mujiću

Samir Mlaćo

Nogometaši Sarajeva večeras su u okviru 8. kola Lige za prvaka poraženi od Zrinjskog u Mostaru 3:2, te su tako bordo momci smanjili svoje šanse u borbi za titulu prvaka.

Zanimljivo da je nakon samo 21. minute FK Sarajevo ostao bez šefa stručnog štaba Mehmeda Janjoša koji je isključen zbog prigovora glavnom sudiji Elvisu Mujiću iz Banovića.

Janjoš je ostatak meča gledao sa tribina, a delegat susreta Dubravko Mišković iz Livna u zvaničnom izvještaju naveo je zbog čega je isljučen popularni Čala.

"U 21. minuti odstranjen sa klupe glavni trener Mehmed Janjoš zbog nesportskog ponašanja - psovanja glavnom sucu. " Pi.ko jedna banovićka, je.em ti svu familiju'', naveo je u svom izvještaju delegat susreta, a iz njegovog izvještaja očito da je uvijek staloženi Janjoš nezadovoljan suđenjem izgubio živce.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti