Danas će odraditi prvi trening

Danijel Pranjić novi trener FK Sloboda Tuzla

11

Komentari (11)

Mustafa
nakopitam
Dobar potez. Mlad i perspektivan trener sa svjetskom fudbalskom karijerom. Svaka cast i sretno jedinom pravom Tuzlanskom klubu!
Čovjek koji je igrao u Hrvatskoj reprezentaciji i bio igrac Bajerna , vjerovatno ima viziju , autoritet i sposobnost da primjeni mnoge stvari u Slobodi. I Barbarez nije nikog trenirao , a sva javnost i navijači BiH su bili da on bude selektor. Sretnooo Pranjiću i sretnoooo Slobodo..
senad035
Odlicno, samo naprijed, nadamo se najboljem, sretno
user7111
Na mjesto Jahica dovedu Jahica II.....
nakopitam
Ti si vjerovatno jedan od onih koji bi kockara Barbareza na klupu reprezentacije jer je bio solidan igrac ali ti ne valja ovaj duplo bolji koji se inace vec bavi trenerskim poslom.
user7111
Pranjic bolji igrac od Barbareza ? Hajd neka ti bude, da se ovaj bavio trenerskim poslom...Nece on docekati kraj prvenstva na klupi Slobode.
Samosloboda.forzajuve
Po cemu si to povezo, hajd objasni nam.
StarMo1905
Drugorazredni trener za drugorazrednu ekipu. DRUGA LIGA!
LedeniTuzla
Prvorazredna qrava (tvoja mama) za prvoklasne ****ce (mi tuzlaci)
Samosloboda.forzajuve
Zivi bili pa vidjeli.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.