Pr(a)va ljubav godine ne broji, 83 tetovaže u čast Botafoga

Legenda među navijačima u Riju

Pr(a)va ljubav godine ne broji, 83 tetovaže u čast Botafoga

Navijačka ljubav vjerovatno je i najiskreniji oblik iste, nastavljate voljeti svoj klub iako vas često i prevari, i "slaže", i razočara…ali bez obzira na sve rijetko ste kada uhvatili sebe razmišljanju da ga ostavite i da prestanete ići na njegove utakmice.

Već 69 godina tako razmišlja i Delneri Martins Viana, navijač brazilskog Botafoga. Ovaj legendarni navijač dobro je poznat većini onih koji su redovno pratili i dolazili na utakmice Botafoga, bilo na legendarnu Maracanu ili na Estadio Olimpico.

Svi bi sada rekli da takvih kao što je Martins ima "mali milion", možda i ima, ali rijetko koji navijač od toga "malog miliona" je 83 tetovaže na svojoj koži posvetio svom voljenom klubu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.