6

Komentari (6)

F_C_Bracelona_
Ovo ti se desi kad sudija iz madrida dođe snamjerom da ti prosipa bodove, da je ramos onako udario laktom igrača girone prošao bi sa opomenom.
DeroVolk
Vazda nezgodna Girona. Ova ista ekipa je Realu prosle godine sva tri boda pokupila. Tako da nemoj o sudjenju. Sad smo na 13, neka bolji osvoji.
EdinGR
F_C_Bracelona_
Ma jebeš var ako će sudija opet dijelit pravdu kako on hoće, da pokaza žuti pa inekako al crveni direktan je previše, i onda igraj više od pola utakmice sa igračem manje. A što je bitno napomenut ovaj isti sudija prošle sezone nije prizno gol Barse kada je lopta prešla sigurno metar gol liniju i opet ga stavljuju da sudi barseloni i nebi me čudilo da sudi i el-clasico.
Bhf
Hahahha,de malo cmizdri.A kazes da je Ronaldo zasluzio direktan crveni?Pa kad bi prave sudije sudile u yoj ciganskoj ligi barca bi uvijek bila treca.Koliko su puta sudije pokrale druge klubove prootiv kojih su igrali.smjesno
elimo
apsolutno katalonac tisina
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.