Prcić konačno pronašao novi klub?

Karijeru nastavlja u Španiji

Prcić konačno pronašao novi klub?

Sanjin Prcić je, čini se, pronašao novi angažman.

Premda je Rennes činio sve da ga zadrži u svojim redovima, ovaj povremeni reprezentativac naše zemlje se odlučio za novi izazov, a nova stanica u njegovoj karijeri će biti Španija.

Prcić je kao slobodan igrač otputovao u Španiju i danas bi, ukoliko se ne desi nešto nepredviđeno, trebao potpisati ugovor sa tamošnjim prvoligašem Levanteom.

U inostranim medijima se prethodnih sedmica pisalo kako je za Prcićevo dovođenje zainteresovana i Valencia, a u pričama su također još bili Mainz, Olympiakos, AEK, Bursaspor... Ipak, Levante je na koncu najrealnija opcija.

Potražite više informacija na temu La Liga:

U narednoj sezoni Prcić će ujedno biti i jedini bh. nogometaš u LaLigi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi