Sanjin Prcić između Španije i Njemačke
U Rennesu je proveo dvije godine, ali sa ovim klubom nije produžio ugovor.

Rennes napustio kao slobodan igrač

Sanjin Prcić između Španije i Njemačke

Povremeni bh. reprezentativac Sanjin Prcić završio je svoju epizodu u Rennesu, s kojim nije uspio dogovoriti produženje saradnje.

Nakon dvije godine u Francuskoj, Prcić je tako postao slobodan igrač i u narednim danima se očekuje da izabere destinaciju na kojoj će nastaviti svoju karijeru.

Za Prcića (24) se već neko vrijeme interesuje slavna Valencia, koja je i danas favorit broj 1 za njegovo dovođenje, ali u ozbiljnim pričama je i Mainz pa inostrani mediji pišu da je najveća vjerovatnoća da će naš fudbaler preći u jedan od ova dva kluba.

U proteklim sedmicama se Prcić dovodio u vezu i sa odlaskom u Grčku i Tursku, a spominjali su se Olympiakos, AEK, Bursaspor...

Potražite više informacija na temu La Liga:

U prošloj sezoni je Prcić u Ligue 1 odigrao 19 utakmica i postigao jedan gol, dok je još jedan pogodak dodao i u Liga Kupu. Pretežno je igrao na poziciji defanzivnog i centralnog veznog.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi