Prcić na izlaznim vratima Torina

Nije se naigrao u bordo dresu

Prcić na izlaznim vratima Torina

Bh. internacionalac Sanjin Prcić bi već na zimu mogao napustiti redove Torina.

Bivši fudbaler Sochauxa i Rennesa se nije naigrao u bordo dresu, budući da je za klub sa Olimpica u ovoj sezoni nastupio u samo dvije utakmice.

Prcić je u Seriji A odigrao svega 18, a u Kupu Italije 44 minute, pa se odlazak iz Torina nameće kao vrlo realna i očekivana opcija.

Italijanski mediji pišu kako bi 22-godišnji fudbaler uskoro trebao potražiti novi angažman, budući da trener Torina u njemu ne vidi fudbalera koji bi u budućnosti mogao postati bitan faktor u ekipi člana Serije A.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Prcićev dolazak u Torino se ispostavio kao potpuni promašaj, a ostaje da se vidi hoće li naš fudbaler ostati u Italiji ili će sreću potražiti u nekoj drugoj ligi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.