Prcić pravi sjajan transfer?

Bh. fudbaler mijenja sredinu

Prcić pravi sjajan transfer?

Sanjin Prcić broji posljednje dane u Rennesu.

Povremeni reprezentativac BiH dosad nije produžio ugovor s ovim francuskim prvoligašem i gotovo je sigurno da će promijeniti sredinu, a o interesu klubova za njegove usluge se sve više govori.

Proteklih dana mediji su špekulisali da našeg fudbalera u svojim redovima želi vidjeti AEK, pa i Valencia, no u cijelu priču sada se navodno uključio Olympiakos koji je nakon sedam godina ostao bez titule.

Velikan iz Pireja u narednoj sezoni želi da vrati šampionski trofej i u potrazi je za kvalitetnim igračima, a u klubu su uvjereni da bi Prcić predstavljao pojačanje, još uz to ne bi morali plaćati obeštećenje.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Prcić je u ovoj sezoni bio jedan od najboljih Rennesovih igrača. Odigrao je u Ligue 1 ukupno 19 utakmica, postigavši pritom jedan gol uz dva proigravanja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi