Konačno lijepe vijesti i za Ben Arfu
Foto: EPA

Blizu prelaska u Rennes

Konačno lijepe vijesti i za Ben Arfu

M. Šljivak

Hatem Ben Arfa nakon dvogodišnje agonije konačno je napustio PSG.

Sjajni 31-godišnji ofanzivac je stigao na Park Prinčeva kao veliko pojačanje, ali je pao u nemilost tadašnjeg trenera Unaija Emeryja.

Tako Ben Arfa utakmicu nije odigrao od aprila prošle godine i jedva je čekao da napusti tim u kojem ga niko nije želio.

Za karijeru na treba da brine. Ima timova koji ga itekako žele u svojim redovima, a za sada je najbliži Rennesu. Rukovodstvo ovog tima je jako blizu dogovora sa njim i vrlo lako bi se moglo desiti da on obuče dres Rennesa, gdje igra bh. fudbaler Sanjin Prcić.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Također, još nekoliko francuskih i engleskih timova bi ga rado vidjeli u svom dresu, a postoji i opcija odlaska u američku MLS ligu.

Ben Arfa je u bogatoj karijeri igrao za Lyon, Marseille, Newcastle, Hull i Nicu, a u dresu PSG je nastupio samo 23 puta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi