Prcić se vraća u Francusku?

Dva kluba ga žele

Prcić se vraća u Francusku?

Samo je pitanje dana kada će bh. fudbaler Sanjin Prcić napustiti Levante.

Posljednjih šest mjeseci Prcić je proveo na posudbi u Ligue 1, gdje je zbog sjajnih igara nerijetko biran i u tim kola, ali ni to mu na kraju nije pomoglo da Leventeov trener Paco Lopez počne ozbiljnije računati na njega.

Španci pišu da se povremeni reprezentativac Bosne i Hercegovine nalazi na izlaznim vratima i da se trenutno uveliko vode pregovori s potencijalnim klubovima. U igri za Prcićev potpis su Zaragoza, zatim Bologna, Bordeaux, a želi ga i Strasbourg za koji je već igrao.

Iako je u Strasbourgu proveo samo polusezonu, 15 odigranih utakmica bilo je dovoljno Prciću da se predstavi u odličnom svjetlu, pa u ovom klubu čine sve da ga ovog ljeta vrate u svoje redove.

Pokazalo se u proteklom periodu kako Ligue 1 upravo najviše leži Prciću, a u ovoj ligi naš fudbaler je pored Strasbourga imao priliku igrati za Sochaux i Stade Rennes.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi