Prciću se ne ide u Zaragozu, ali...
EPA

Bh. fudbaler napušta Levante

Prciću se ne ide u Zaragozu, ali...

Sanjin Prcić veoma je blizu odlaska iz španskog prvoligaša Levantea.

U ovom klubu Prcić se nije pretjerano naigrao, a ni sjajne partije koje je pružao na posudbi u Strassbourgu nisu doprinijele tome da trener Paco Lopez počne ozbiljnije računati na njega.

Mediji u Španiji uvjereni su da će do kraja prijelaznog roka Prcić napustiti Levante, a kao jedna od opcija pominje se odlazak u Segundu, tačnije Zaragozu kojoj je potreban takav profil igrača. 

Za takvu opciju Prcić i nije pretjerano 'zagrijan', posebno iz razloga jer se radi o drugoligašu, no Španci ističu kako bi status u Levanteu i činjenica da se prijelazni rok približava kraju mogli utjecati na to da promijeni svoje mišljenje.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Prethodnih sedmica Prcić se dovodio u vezu i sa Bolognom.

Top Komentari

gumenakita
E moj Sanjine,bolje da si ostao u Rennes-u gdje bi igrao.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi