Mladi reprezentativac i igrač Sochauxa

Prcić: Velika je čast igrati protiv A reprezentacije

Mladi reprezentativci naše zemlje su jučer trenirali na stadionu Asim Ferhatović-Hase, a već danas će odigrati susret sa A reprezentacijom BiH.

Ekipa našeg portala je iskoristila priliku da razgovara sa mladim igračem francuskog Sochauxa, Sanjinom Prcićem o reprezentativnim obavezama u predstojećem periodu te o njegovoj karijeri.

"Imamo te dvije utakmice da se spremimo za Albaniju, tu smo svi na okupu i dat ćemo sve od sebe u ove dvije utakmice da se spremimo na najbolji način, da budemo spremni za Albaniju. To je najvažnija utakmica. Sutra igramo protiv A reprezentacije. To je za nas velika čast. Također mislim da će protiv Srbije biti dobra utakmica", rekao je Prcić.

Selektor Sušić je izjavio kako će uoči današnje utakmice ući u svlačionicu mlade reprezentacije te da će poručiti ovim mladićima da na terenu ne štede svoje starije kolege.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Nisam čuo za tu informaciju. Mi ćemo igrati svoju igru. Oni se spremaju za Latviju i dat ćemo sve od sebe. Mislim da će to biti interesantna utakmica", istakao je Prcić te se osvrnuo na svoju karijeru u Sochauxu.

"Imao sam tu težu povredu. Sad sam spreman, vratio sam se. Zadovoljan sam sa utakmicama u Sochauxu, dosta sam igrao tako da sam fizički spreman. Vidjet ćemo na ljeto šta će se desiti. Možda ću otići negdje na posudbu. Razmislit ću još sa mojim menadžerima", rekao je mladi reprezentativac za kraj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.