15

Komentari (15)

Marko_Ahmed
Boubacar Dialiba.. igrao je crnac za nas punim srcem. 2006–2008
nightcry
Dialiba je igrao za U21, ali bio je i onaj Brazilac iz FKSarajevo što je igrao za A kod Sliškovića :-)
Mire82
Ne moze dobiti poziv od vedeta Borca, 'ebo Ajax,Borac ciji su kadeti 6 mjesto i ima gotov duplo manje bodova od prvoplasiranog Zelje ima 4-5 pozvanih igraca,a Zeljo samo 1. Bravo Gico i poltroni bosnjacki unistite sve....
VenamaHrabrih
Trena Mireli objasniti kada završi papire da mora uplatiti određenu sumu Savezu. Može na račun, ali najbolje je na ruke, direktno, da se ne zayebava s papirima. Tek kad donira, mali može očekivati poziv.
hordas1987
Ma na ruke je i lakše i sigurnije,što više "donira "veće su šanse da zaigra
F1F
@VenamaHrabrih evo ga!!! Uboli zajedno! Tako je!!!
CASIO
Fahro je forumas Svrakino1921, 1000%
F1F
Sad bi reko' NOSONJA @FahroKonjHodjic : što će crnac???
Otkino' bi ti nos samo reci đe si. Pljuc
HamzaVojvoda
Zar bas ne mozes ni jedan komentar ostavit a druge da ne prozivas? Umjesto mir da uspostavljas ti samo kavge hoces. A sto se tice novog zmaja svaki uspjeh mu zelim i nadam se da ce se trudit i trcat po terenu biti najborbeniji da pokaze ostalim kako se igra za zemlju
user1666374721
Ovisno o visini uplate kako neko spomenu, možda će sjediti na klupi, ipak dolazi iz Ajaksa a mi imamo toliko talenata i to iz Borca, to se ne može porediti.
F1F
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti