Pred meč sa BiH: Holebas se povukao iz reprezentacije

Ima svoje razloge

Pred meč sa BiH: Holebas se povukao iz reprezentacije

Reprezentativac Grčke Jose Holebas se danas iznenada odlučio povući iz nacionalnog tima.

Ovaj defanzivac je procijenio kako je došlo pravo vrijeme da se posveti klupskoj karijeri i da više ne želi igrati za Grčku.

"Možda su neki od vas u medijima već pročitali da se povlačim i sve što mogu reći je da je to istina. Nakon pet godina sam donio odluku da je pravo vrijeme da se fokusiram na svoju klupsku karijeru i maksimalno posvetim Watfordu i igranju u najjačoj ligi na svijetu - Premier ligi. Bila mi je čast biti dio ovog tima, nikada neću zaboraviti neke trenutke a posebno Svjetsko prvenstvo u Brazilu", napisao je Holebas na društvenim mrežama.

Jose Holebas (32) od 2015. godine igra za Watford u koji je stigao iz Rome. Prethodno je nastupao za Olympiakos, Munchen 1860 i još nekoliko manje poznatih njemačkih klubova.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Za reprezentaciju Grčke je debitovao 11. novembra 2011. godine a za nju je odigrao 38 utakmica i postigao jedan pogodak.

Podsjetimo, Grčka je naš naredni rival u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo a taj meč se igra tačno za mjesec dana u Atini.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi