6

Komentari (6)

Harisss
Imati 11 bodova 11 kola prije kraja i u dva kola skoro polovinu prosuti i u 180 min. ne dati gol na Kosevu. Nazalost, volio bih ali necete biti prvaci. To ce biti zrinjski po cetvrti put zaredom. Makar da ste Krupu pobijedili. Na iskustvo ce Zrinjski biti ponovo prvi.. Nazalost!!!
nejeditrice
1. O svima po pasus, a o najboljima u ovoj polusezoni po 2 rečenice. 2. Nije Čelik crveno-crn već je crno-crven
Romario 77
Vjerujemo u FK Sarajevo i karakter obraz igraca koji ce pokazati vec za vikend. Naravno i Husref ce malo mijenjati posto mu sastav znaju i djeca u vrticu.
Romario 77
Sarajevo ako ove godine titulu Husref se treba prestati baviti fudbalom . Zeljo nikad slabiji , Zrinjskom otisli najbolji igra a Siroki ni sjena od Sirkog . imao je 11 bodova prednosti to moras biti idiot i neznalica da prospes.
teddy sheringham
Slažem se. Neka se prestane baviti fudbalom. Vrsni strateg...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.