Šok za reprezentativca Srbije: Lopovi mu opustošili kuću dok je bio sa reprezentacijom
FOTO: EPA

Odnijeli sve, čak i namještaj

Šok za reprezentativca Srbije: Lopovi mu opustošili kuću dok je bio sa reprezentacijom

H. Zilić

Reprezentativac Srbije i golman francuskog Reimsa Predrag Rajković (26) imao je još jednu turbulentnu noć.

Po povratku sa reprezentativnih akcija imao je šta vidjeti u kući. Naime, po drugi put je Rajkovićeva kuća opljačkana, a ovaj put pljačkaši su išli do kraja.

Iz kuće je odnešeno sve od garderobe, nakita, čak i namještaja.

Prije dvije godine također se desila pljačka u kući reprezentativca Sbrije, a tada su pljačkaši ukrali 100.000 eura i određen nakit.

Francuska policija odmah radi na uviđaju dok su Rajković i porodica u šoku.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Vidjet ćemo hoće li ovo ostaviti posljedice na golmana Remsa koji bi vjerovatno trebao biti dio reprezentacije Srbije koja će putovati na Mundijal u Katar krajem ove godine.

Rajković je za reprezentaciju Srbije skupio 27 nastupa, a prije Remsa sjajno je branio u dresu Maccabija iz Tel Aviva, dok je u Srbiji nosio dres Jagodine i Crvene zvezde.

Promo

Top Komentari

Sanska_Prangija
Baaas ce ga uzdrmati. Cuj dva put ga opljackali. Braca iz jagodine dosli natovarili kamion, a on ce kasirati od osiguranja.. Kako da mi namjestaj iznese ko iz kuce, a da niko ne vidi od komsija, kamera itd..
1 0
emanuelmacron
ma dogovoreno, ovde samo osiguranju navedes ,naj skuplju imovinu,a ukuci dvije ponjave i namjestaj pokupljen kraj kotejnera,i jos navedes starina i unikat, a iznijet se moze nezna niko jel ti iseljavas ili useljavas,niti ga interesuje,cim ti kaze ukrali namjestaj,to je prevara ,ovdje se nema kome prodat polovan nek je i ekstra.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi