Predsjednik Barcelone nabrojao sedam igrača koji sigurno ostaju u klubu

Sprema se remont, ali oni su sigurni

Predsjednik Barcelone nabrojao sedam igrača koji sigurno ostaju u klubu

Predsjednik Barcelone Josep Maria Bartomeu večeras je dao veliki intervjuu za zvaničnu stranicu klubu u kojem je konkretno odgovorio na brojna goruća pitanja u klubu. 

Poslije poraza od Bayerna u Ligi prvaka od 8:2 mnogo se toga pričalo i pisalo o sudbini brojnih igrača Barce, a Bartomeu je u pomenutom intervjuu kazao kako su sedmorica sigurna.

Nabrojao je i njihova imena:

"Messi, Griezmann, Dembele, Ter Stegen, Lenglet, De Jong i Semedo će sigurno ostati u klubu. Ostali igrači će razmotriti ponude i onda ćemo donijeti konačnu odluku. Postoji mogućnost da raskinemo ugovor s nekim igračima", kazao je on.

Dakle, među pomenutim igračima nema zvjezde kao što je Luis Suarez i čini se kako on definitivno napušta Camp Nou, a umjesto njega trebao bi stići Lautaro Martinez iz Intera.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo, Ktalonci su već doveli jedno pojačanje za novu sezonu, a u pitanju je bh. reprezentativac Miralem Pjanić.

Barca novu sezonu počinje u septembru.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Quartararo20
Otjeraj Piquea, Vidala, Albu, Suareza i onda kreni sa novim igracima i odreknite se tika take
9 3
Arnel925
Ter Stegen Semedo - Lenglet - Pique - Alba De Jong - Pjanic - Van De Beek Messi - Martinez - Grizmann
3 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi