Predsjednik Basaksehira: Višću žele i klubovi iz Engleske

Bh. fudbaler mijenja klub?

Predsjednik Basaksehira: Višću žele i klubovi iz Engleske

Šanse da Edin Višća i naredne sezone nastupa za Istanbul Basaksehir su minimalne. 

Krilni fudbaler bh. reprezentacije, koji je rođen u februaru 1990. godine u Olovu, u sezoni iza nas je pružao fenomenalne partije za istanbulski klub i najvjerovatnije će promijeniti sredinu u nadolazećem prijelaznom roku. 

Podatak da je postigao 14 golova i pet asistencija je svakako sjajan za igrača koji nije klasični napadač, pa stoga nije iznenađujuće što se za njegove usluge interesuju PAOK, Werder, Hannover, Trabzonspor, Fenerbahče, Bešiktaš, Sevilla, kao i pojedini klubovi iz engleskog Premiershipa. 

To je za inostrane medije potvrdio i predsjednik kluba Celestial Gumusdag.

"Nije sigurno da će Višća ostati u Basaksehiru. Veliki interes su također pokazali i klubovi iz Engleske", otkrio je predsjednik Basaksehira. 

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Vrijedi podsjetiti da je Višća u Basaksehir dospio u augustu 2011. godine iz Željezničara. Tokom dosadašnje karijere još je nastupao za Budućnost.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi