Turski mediji: Višća blizu Fenerbahčea

Veliki transfer našeg reprezentativca

Turski mediji: Višća blizu Fenerbahčea

Bosanskohercegovački krilni fudbaler i član turske ekipe Istanbul Basaksehira Edin Višća blizu je odlaska iz ovog kluba.

Kako danas prenose turski mediji, za usluge našeg fudbalera ozbiljno je zainteresovana ekipa Fenerbahčea, a čak se spominje da predsjednik ovog slavnog kluba Aziz Yildirim očekuje da će transfer uskoro biti gotov.

Navodno su u ekipi Basaksehira spremni pustiti Višću ovog ljeta kako bi uspjeli nešto zaraditi na njemu, jer će u suprotnom sljedećeg ljeta moći otići kao slobodan igrač.

Fenerbahče čeka da se završi finale Kupa Turske u kojem će snage odmjeriti protiv Galatasaraya, a taj meč je na programu u četvrtak. 

Podsjetimo da je Višća ove sezone bio jedan od najboljih fudbalera turskog šampionata te je postigao 17 golova uz pet asistencija.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Za njegove usluge ranije su se zanimlae i ekipe Trabzonspora i Seville. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi