Potpis od 850.000 eura: Završena saga oko Ajdina Hasića

Konačno

Potpis od 850.000 eura: Završena saga oko Ajdina Hasića

A. Čaušević

Ako je vjerovati pisanju turskih medija saga oko omladinskog bh. reprezentativca Ajdina Hasića (18) je dobila konačan epilog. 

Posljednjih mjeseci trajali su pregovori između Hasićevih predstavnika i Bešiktaša. Talentovani fudbaler je trebao potpisati ugovor u oktobru kada je postao punoljetan ali to se nije desilo.

Bešiktaš je 20. oktobra dobio novog predsjednika što je usporilo planove Hasiću i njegovim menadžerima. Na tu poziciju je izabran 60-godišnji Ahmet Nur Cebi.

Nakon toga uslijedio je period pregovora. Hasićevi predstavnici su spustili svoja potraživanja na 1.7 miliona uera, da bi se na kraju obje strane našla ne pola puta.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Tako će Hasićev potpis profesionalnog ugovora s Bešiktašom istanbulski klub koštati 850.000 eura. Uskoro se očekuje i zvanična potvrda da je sve završeno.

Hasić će postati 14. stranac u Bešiktašu što znaći da će jedan od igrača koji ne posjeduju turski pasoš napustiti ekipu, a konačnu odluku o tome će donijeti trener Abdullah Avci.

Top Komentari

Bhf111
Napokon. Napokoon. Sretno sad da uspijes u zivotu. Samo trud i zalaganje. I mijenjaj menadzere jer sta ce biti kad budu vece pare u pitanju. Sretno
3 0
Fudbalfudbal
Hvala bogu sjecam se s njim sam igrao fudbal po livadama trenirao je danu nocu od jutra do sutra zasluzio je to svaka castttt
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi