Predsjednik Intera: Nikog se ne bojimo, osvojit ćemo svijet!
Zhang je istakao da će biti poteškoća, ali se prepreke uvijek moraju savladati

Steven Zhang ima planove za budućnost

Predsjednik Intera: Nikog se ne bojimo, osvojit ćemo svijet!

S. Pašalić

Navijači Intera ove sezone konačno imaju razloga za zadovoljstvo.

Nerazzurri se nakon 16 odigranih kola nalaze na vrhu tabele i imaju 39 bodova, kao i Juventus, pa navijači ovog tima konačno mogu razmišljati o naslovu prvaka nakon dugo godina.

Predsjednik Intera, Steven Zhang, je govorio o planovima kluba za naredni period i istakao da trenutno moraju ostati ponizni, ali da će u budućnosti osvojiti svijet.

"Trenutno smo na vrhu Serije A. To nam mnogo znači, to znači da smo na dobrom putu. Svi naši napori bit će nagrađeni korak po korak.", rekao je Zhang, pa nastavio:

"Ipak to ne znači ništa. Moramo ostati ponizni, moramo učiti iz prošlosti. Moramo ostati fokusirani."

"Bez hrabrosti i rada ne možemo se takmičiti na najvišem nivou. I na terenu i van njega."

"Prošle sedmice sam razgovarao s igračima i rekao sam da ćemo imati nekih poteškoća u budućnosti. Uvijek postoje prepreke koje treba savladati."

"To se odnosi i na narednih 100 godina ovog kluba, uvijek će postojati prepreke, ali s njima se moramo suočiti."

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ne bojimo se ničega. Danas i u budućnosti trebat će hrabrosti. Samo na taj način možemo težiti i takmičiti se na najvišim nivoima."

"Poteškoće iz prošlosti nisu važne. Buduće prepreke nisu važne. Zajedno ćemo svi, ova velika porodica, osvojiti svijet. Svi smo ujedinjeni. Forza Inter!"

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Konj konjski
Ova ako je odgledao deset fudbalskih utakmica prije nego sto je kupio inter **** me svak.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije