Predsjednik Juventusa po prvi put o optužbama protiv Ronalda: "Vidim mu u pogledu..."
Portugalski nogometaš je u posljednje vrijeme glavna tema u medijima zbog optužbi da je navodno silovao američku studenticu 2009. godine (Foto: EPA)

Portugalac pod istragom zbog navodnog silovanja

Predsjednik Juventusa po prvi put o optužbama protiv Ronalda: "Vidim mu u pogledu..."

Cristianu Ronaldu se život okrenuo naglavačke otkako je Real Madrid zamijenio Juventusom. Najprije je ostao bez priznanja na koja je računao, a onda su uslijedile i optužbe za silovanje od strane Amerikanke Kathryn Mayorge, koje su mu dodatno narušile ugled.

Iako je Ronaldo optužbe oštro demantovao, u međuvremenu je pokrenuta istraga zbog koje bi portugalski nogometaš, ako mu se dokaže krivica, mogao završiti i iza rešetaka.

Svoje mišljenje o skandalu po prvi put je iznio Juventusov predsjednik Andrea Agnelli, koji nema dileme po pitanju cijele priče.

"Imam tu lošu naviku da kada se pojavi neki problem insistiram na gledanju osobe u oči. Postavljam pitanja i po njihovim reakcijama donosim sud o tome je li osoba nevina ili nije", rekao je Andrea Agnelli, pa dodao: 

"Miran sam nakon razgovora s Ronaldom, osjećam da je nevin. Uvjerio sam ga da ga ovdje u Juventusu svi podržavamo u svakom trenutku. Ne samo ja već i svi zaposlenici ovoga kluba", poručio je čelni čovjek torinskoga giganta.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo, izvjesna Kathryn je otkrila kako se 'silovanje' dogodilo 2009. godine. Navodno joj je Ronaldo platio za šutnju, ali zbog posljedica koje danas ima odlučila je s cijelom pričom izaći u javnost.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Edin Merlin
Mogu fuxe da mu dojke karu,gdje su bile dok je igrao za RM,nije se ni jedna oglasila nikad vec se javno falile,i nudile mu mindje.... Sve ovo mu smjesta mafijas i ojebina Florentino Perez je nemoze da preboli da je izgubio najboljeg igraca svijeta,i najboljeg igraca koji je ikad igrao za RM !
5 3
Benjamingst
Gledao sam jednu emisiju a incitao sam skoro o illuminati-ma. Oni danas drze sve na svijetu Hollywood, NBA, NFL, FIFA, UEFA sve brendove itd. Ulazu velike pare na glumce, sportiste itd a oni zive kako im oni narede da zive. Ukoliko pocnu da rade po svome ignorisu illuminate onda oni imaju moc da te uniste jel oni kontrolisu Medije salju negativne poruke o osobi koja im smeta uzimaju mu pare sto je zaradio, ukidaju mu milionske sporazume itd... sve dok ga ne uniste a neki zavrse po crnom zemljom..
5 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi