3

Komentari (3)

MLADOST
Ma kakva kazna kada sudije sve rade po direktivi saveza. Vidjelo se od starta utakmice da je Došlo došao da nas povali, kao i druge sudije u dosta ranijih utakmica. Da nije svirao penal bio bi crveni i tako iz utakmice u utakmicu. Mladost je bila trn u oku radi pozicije na tabeli i dobrih igara, evo, sada su nas ubili i valjda nas popuste da malo odahnemo. Uništili su moral i igrača i navijača, a evo i trenera otjeraše. Nije ovo sport, ovo je lov u mutnom, ko da više i ko je čiji. Okrenuti se mešetarenjima, potplaćivanju, podmićivanju i lobiranju je jedini način uspjeha.
pacman
Baš me zanima kazna za ovog, sve osim gospodina, Slađana Došlu, direktno uticao na rezultat, penal dosuđen, a nije postojao i ne sviran penal, a trebao. Ova naša premijer liga tapka u mjestu od 2002. od kad je nastala zbog Došle i sličnih njemu.
KB9
Para vrti gdje burgija nece,pare cuda cine ;)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.