Predsjednik Lyona sve zakomplikovao: Otkrio koji klubovi žele dovesti Depayja

Barca nije jedina pokazala interes

Predsjednik Lyona sve zakomplikovao: Otkrio koji klubovi žele dovesti Depayja

E. Čaušević

Već neko vrijeme špekuliše se da će Memphis Depay napustiti Lyon i karijeru nastaviti u Barceloni.

Mundo Deportivo jučer je saopštio da je Ronald Koeman tražio od čelnika Barcelona da dovedu Depayja, jer vjeruje da će on biti pravo pojačanje. Navodno, klubovi su se već i dogovorili oko transfera koji će koštati 25 miliona eura.

Međutim, večeras se u francuskim medijima oglasio i predsjednik Lyona, Michel Aulas, koji je potvrdio da je Barcelona zainteresovana za Holanđanina, ali da nisu jedini.

"Barcelona jeste zainteresovaza za Depaya, ali mogu vam reći da nisu jedini. Kontaktirala nas je i Roma koja ga želi dovesti i vidjet ćemo na kraju šta će biti od svega", rekao je Aulas.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Vučica želi da pojača napad pogotovo ukoliko ih napusti Edin Džeko, a da li će uspjeti da nadmudre Barcelonu i dovedu Depaya ostaje nam da vidimo.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

ryan.giggs
Koji će to igrač između Barcelone i Rome, izabrati ovo drugo?
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi