20

Komentari (20)

Stvarno trebaš biti dobro retardiran da ovako nešto izjavis. Kao prvo Milan je do ere Berlusconia bio prosječan klub. Podigao ga je njegov spekulativni kapital zbog čega je i financijski propao. Taj čovjek nikada nije imao pedigre jer su ga svi u Italiji smatrali skorojevicem. Zato je i završio tamo gdje spada. I na kraju ili prvo i osnovno velik si onoliko koliko imaš trofeja i popularnost. To je fakat i jedine dvije činjenice koje pokazuju veličinu kluba. Prema tome Milan ima ukupno skoro duplo manje trofeja, registriranih navijača 5 miliona u odnosu 13,5 Juventusa u Italiji, a o globalnoj potpori ne treba niti spominjati jer Juve ima peko 300 miliona u svijetu. Dakle sve jasno, a pogotovo ako odredjeni dio života živiš u Italiji gdje i malo dijete zna da se uz Juve veže prefiks najpopularniji i najtraženiji i talijanski klub.
CoSku
Pa i prije Berlusconija su imali više osvojenih LP nego Juventus. Kako neko može biti prosječan klub kad su imali 10-11 domaćih prvenstava i osvojene 2 lige šampiona do doba Berlusconija. Juventus je u ta doba imao cca 20 skudeta i 1 LP. A to da Juventus ima 300 miliona u svijetu pratilaca možeš samo sanjati jer ni RM i Barca nemaju toliko.
edinho
Mumin i Gazijaaaa pod hitno da mijenjaju dilera...
Forza_Juve_1897
Hahahaha e moj scaroni 10 godina ne znate za pobjedu, poceo si gluposti vise pricati. Nekad ste bili sila a sad ste kita obicna. Jebo vam berlusconi majku prevarantsku.
edinho
Svi drugi prevaranti a jedino Juve igrao SERIJU B zbog namjestanja rezultata.....hahahahahah.....
Juve88
GaazziiJAAA
Ne znam zasto se prepiru navijaci ova dva VELIKANA..pa zamislite samo kako je NAVIJACIMA 56SENALA, pa oni nemaju niti jednu LIGU SAMPIONA, ali u njihovim glavama ONI su veci od JUVENTUSA I MILANA ZAJEDNO..pozdrav navijacima VELIKANA..
edinho
Navijacima Arsenala je najbolje...mozemo ti svaki dan jebat mater.
GaazziiJAAA
Cemu psovke, pokusaj nesto KONSTRUKTIVNO napisati..najlakse je biti PROST..niti u jednom komentaru ne psujem tvoju porodicu, a svaki tvoj komentar prema meni je PROSTACKI NASTROJEN..
ZatoSTOmogu
Puno je 7 jos jedan uzeli od juventusa mora da vas boli i dan danas.
Milanist
Zar toliko boli haha
Mu'min Juventino FKS
Nismo vam ni blizu a zato vi imate prihode od 200 a mi 400, JEBEM LI TI FAMILIJU MASONSKU U PICKU TI JEBEM. POSEREM SE NA MILAN, UVIJEK CE MI BITI MRZI OD INTERA, UVIJEK!!! CUJ oni prodaju vise dresova familiju ti u picku lazljivu jebem, ne prpdjate ni trecina ko mi ,adidas vas napustio sve ti jebem jadno
Benjamingst
Koja si ti budala. Pa sto psujes toliko.
public_agent
baš treba da se liječiš psihiću
Rizzle84
Ko ti trese kavez lutko?
Taceoni
teddy sheringham
Od stare slave se živi. Ako si navijač Nottingham Forresta ili Steauae.
Dobojlija
Ili Milana,zvezde ili kojecega
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.