Predsjednik Milana uspješno operisao srce

Berlusconi morao na operaciju

Predsjednik Milana uspješno operisao srce

Endin Čaušević

Predsjednik Milana, Silvio Berlusconi, uspješno se oporavlja nakon operacije srca.

Ovaj 79-godišnji predsjednik Milana hitno je morao uraditi operaciju srca, a njegova porodica danas je saopštila da je sve proteklo u najboljem redu, te da Berlusconi sada može početi proces oporavka.

Kako prenose italijanski mediji Berlusconijev oporavak mogao bi trajati nekoliko mjeseci, a o Milanu će se brinuti njegova kćerka.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Berlusconi je prije operacije izjavio da je do ovoga došlo zbog njegovog načina života, te je obećao da će se promijeniti i smiriti ukoliko sve prođe kako treba.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi