Predsjednik PSG-a se žalio UEFA-i zbog koreografije Delija?

Zasmetale mu prozivke

Predsjednik PSG-a se žalio UEFA-i zbog koreografije Delija?

Inostrani mediji donose vijest da se predsjednik PSG-a Nasser Al-Khelaifi požalio UEFA-i zbog koreografije navijača Crvene zvezde na utakmici protiv njegovog kluba.

Najvatreniji navijači Zvezde su na sjevernoj tribini uz ilustraciju šeika i kamile ispisali "Looking for something?" (Tražite nešto?), aludirajući na činjenicu da Zvezda ima, a PSG nema nijednu šampionsku titulu u Ligi prvaka.

Al-Khelaifi je, navodno, dva puta pozvao Aleksandra Čeferina kako bi se požalio na diskriminaciju u Beogradu, ali mu je prvi čovjek UEFA-e odgovorio da ne vidi ništa sporno u koreografiji Delija.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Interesantno, prvi čovjek PSG-a nije spominjao transparent sa sjeverne tribine stadiona Rajko Mitić nakon pobjede 4:1 u Beogradu.

"Sretan sam zbog pobjede i ostvarenja cilja. Ponosan sam na igrače i trenera koji su pokazali karakter. Vrlo je važno da promijenimo sliku PSG-a", govorio je tada Al-Khelaifi.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi