4

Komentari (4)

Jadnimi
Bolesni ste ljudi, ako niste kupovali šta Vas dira što je neko rekao da je u trci između Veleža i Olimpika bilo kupovine. Kompletnu sezonu drobite kako Olimpik kupuje, ako je tako, onda pozdravite ovakve komentare.
chs1975mostar
na svakoj udarnoj vjesti nemozete a da VELEZA negativno ne spomene te!! E O OVOME JA PRICAM RAJA!!! dok je god svinjski imao i 1%sanse pisali su o njemu koda Ce bit champion ,,pa cak i kad je bio na minus 11bodova za Sarajevom!!! o njemu sve pozitivno!! smetljari jedni!!!
Prazina
Što u Gnojnicama zatvorili školu?
chs1975mostar
kako vas vise nije sramota?? @ stid nemate!! nemozete a da ne udara te na velez,,, VELEŽ ovde sa Olimpikom spominjete,,da je velez radio kupovinu bodova ,, ma smečari jedni smetljari bez karaktera!!! e vec sad se pripremate za sljedeću sezonu u PL kako da velez rušite medijski i da ubacuje te psihozu u ekipu i klub!!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.