Predsjedniku zapalili dva automobila i otjerali ga iz kluba

Na meti navijača

Predsjedniku zapalili dva automobila i otjerali ga iz kluba

Teme:

Navijači italijanske Pescare poludjeli su nakon još jednog visokog poraza svog kluba u Seriji A.

Popularni delfini su za vikend na domaćem terenu poraženi od Lazija sa 6:2, a to je bila kap koja je prelila čašu kada je riječ o njihovom strpljenju.

Predsjednik Pescare Daniele Sebastini je već odavno na meti navijača koji su do sada glasno kritikovali poteze koje povlači, ali su na kraju odlučili poduzeti radikalne mjere.

U noći sa nedjelje na ponedjeljak, Sebastiniju su zapaljena dva automobila koja su bila parkirana ispred porodične kuće i oba su potpuno izgorjela.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ova nemila dešavanja pokazala su Sebastiniju da više nije dobro došao u Pescari, a još uvijek aktuelni predsjednik je izjavio kako će se nakon ovoga povući s te funkcije na kraju godine.

Pescara je ubjedljivo najslabiji tim u Seriji A ove sezone i nakon 23 kola ima samo devet bodova sa gol razlikom 19:50.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi