4

Komentari (4)

Invisible80
Treba se nastavit', al' nema šanse ovako rano, ovi iz saveza nisu imali fizičko, a kamo li šutali loptu, ljudi nisu požurili 2,5 mjeseca, a sad im daju 3 sedmice da se saberu, testiraju, odrade fizičku spremu, mislim da će biti povreda k'o u priči
Armija
Moze se sjediti u kaficima, a ne moze se igrati. Cim se moze trenirati, moze se i igrati, na treningu je takodjer 30 aktera kao i na utakmici. Predsjednici klubova se obradovali da nece morati placati igrace, ne znaju da ce isti naplatiti svaku marku, zasticeni su kao pume.
rula_abuzenze
Ni na sta ovo nece liciti realno 2.5 mjeseca bez iceg previse. Plus ovi iz Rsa radnik borac zvijezda kako ce oni. Eto nece se opet dogovoriti.
Starmo1922
Dobro ste se sjetili!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.