Preduslov manje za nastavak Premijer lige: Dozvoljeno treniranje u FBiH!

Odluka Civilne zaštite

Preduslov manje za nastavak Premijer lige: Dozvoljeno treniranje u FBiH!

A. Čaušević

Nakon više od dva mjeseca sportistima sa područja Federacije BiH bit će dozvoljeno treniranje. 

Federalni štab civine zaštite FBiH je danas donio odluku kojom se omogućava trenažni proces sportistima nakon višesedmične obustave zbog pandemije kroonavirusa.

Ovo je prije svega veliki podstrek za Premijer lige BiH u fudbalu jer je omogućavanjem trenažnog procesa otklonjen vrlo važan preduuslov za njen nastavak.

Jedna od opcija je da se Premijer liga BiH nastavi 6. juna. Nakon dozvole za treniranjem ta opcija se ne čini nerealnom s obzirom da će i sportisti u RS-u od ponedjeljka moći započeti s treniranjem.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, u FBiH je osim treninga današnjom odlukom dozvoljen i rad rekreacijskim centrima.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Starmo1922
Dobro ste se sjetili!!
5 1
rula_abuzenze
Ni na sta ovo nece liciti realno 2.5 mjeseca bez iceg previse. Plus ovi iz Rsa radnik borac zvijezda kako ce oni. Eto nece se opet dogovoriti.
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti