Predvidio je dvije katastrofe u Brazilu, a treća je u najavi: Neymar propušta Mundijal?
Najvećoj brazilskoj zvijezdi predstoji operacija stopala (Foto: EPA)

Vidovnjak Carlinhos još u decembru najavio povredu zvijezde

Predvidio je dvije katastrofe u Brazilu, a treća je u najavi: Neymar propušta Mundijal?

Midhat Šljivak

"Cijeli tim će poginuti u avionskoj nesreći. Zapamtite šta sam vam rekao. Ovo će se dogoditi u roku od godinu i pol", riječi su brazilskog vidovnjaka Carlinhosa od 29. marta 2016. godine.

Nekoliko mjeseci kasnije avion sa igračima Chapecoensea pao je u Kolumbiji i poginuo je gotovo kompletan tim.

Isti čovjek je predvidio poraz Brazila od Njemačke na Svjetskom prvenstvu (7:1), a sada ima nove zabrinjavajuće vijesti, a koje se tiču Neymara.

Zvijezda PSG-a nedavno se povrijedila i zbog loma metatarzalne kosti mora na operaciju i slijedi mu višemjesečna pauza.

Carlinhos je u decembru prošle godine predvidio povredu prve zvijezde Karioka. Tvrdio je da će propustiti Svjetsko prvenstvu u Rusiji.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

"Brazil neće moći da računa na Neymara na Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godini. Nešto će mu se dogoditi, a trebaće mu pet do sedam mjeseci da se potpuno oporavi. Moguće je da oporavak bude i nešto kraći, ali na SP-u može odigrati jednu ili dvije utakmice", tvrdi brazilski vidovnjak.

Neymar će sutra biti podvrgnut operaciji, a da li će se još jedno predviđanje ovog vidovnjaka ostvariti, ostaje nam da vidimo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti