Pregovori u toku, Carrasco uskoro u Premier ligi?

Da li će napustiti Kinu?

Pregovori u toku, Carrasco uskoro u Premier ligi?

Yannick Carrasco je pred sobom imao svijetlu budućnost u evropskom fudbalu, igrao je odlično u Atletico Madridu, ali ga u februaru 2018. godine Jorgandžije odlučuju prodati kineskom Dalian Yifangu.

Prema tvrdnjama brojin evropskih medija, Carrascova kineska avantura se jako brzo pretvorila u noćnu moru.

Već neko vrijeme se 26-godišnji reprezentativac Belgije nada povratku u Evropu, a sada dolaze nove špekulacije koje govore da bi se to moglo desiti ove zime.

Pred kraj 2019. godine glasine su govorile da bi Carrasco mogao u Italiju, ali sada ugledni belgijski novinar Kristof Terreur tvrdi da su u toku pregovori između Daliana i Crystal Palacea o mogućem transferu sjajnog krilnog fudbalera.

Kako navodi Terreur, Carrascov tabor je još uvijek jako oprezan jer poslovanje sa Dalianom nije uvijek lako.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Navodno Palace želi Carrasca dovesti na posudbu.

Inače, Carrasco je trenutno u Belgiji gdje samostalo trenira i nada se skorom transferu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi